Ο Ρέμος απάντησε στον Νότη και ο πόλεμος συνεχίζεται

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν καλεσμένος του

Θέμη Γεωργαντά στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΔΡΟΜΟΣ FM" και μίλησε για όλα. Μέσα σε αυτά, δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την περίφημη κόντρα που έχει ανοίξει με τον Νότη Σφακιανάκη, όταν άλλα ξεκίνησαν από ένα απλό tweet...

Η πρώτη απάντηση του Νότη ήρθε στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη με την περίφημη ατάκα με τα...πουλιά!

"Για το tweet του Αντώνη Ρέμου " Νότη μαζέψου!" 

Καταρχάς το ‘’μαζέψου Νότη’’ που έγραψε ο Αντώνης δεν είναι σωστό συντακτικά. Μα είναι δυνατόν να μιλάμε για πουλιά; Το Τwitter πουλί δεν είναι; Εδώ ο κόσμος χάνεται και το πουλί... 
Mα είναι δυνατόν ο Αντώνης να γράψει αυτό; 
Τα μέσα μαζικού επηρεασμού και εξευτελισμού που είναι τα social media αποσπούν την προσοχή του λαού με τέτοιου είδους διαδικασίες.

Σήμερα, ο Αντώνης Ρέμος απαντάει στον Νότη, που του απευθύνθηκε on camera στο "Πρωινό mou":

«Εγώ έτσι ένιωσα και του το έγραψα. Ο Νότης δε θέλει να ξεκαβαλικέψει από εκεί που έχει κάτσει. Εν πάσει περιπτώσει, σ’ αυτόν τον γαλαξία που ζούμε, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους, ακόμα και οι…εξωγήινοι. Ο Νότης το πήρε σοβαρά όλο αυτό. Είναι δυνατόν να τσιμπάει στα εύκολα δολώματα που του έριξε ο Γ. Λιάγκας; Κρίμα γιατί εγώ τον είχα για πιο άγριο ψάρι, αλλά είναι χάνος».


Nα θυμίσουμε τι είχε πει ο Νότης Σφακιανάκης πριν μερικές ημέρες στον Γιώργο Λιάγκα...

Στην ερώτηση για το σχόλιο του Αντώνη Ρέμου σχετικά με την ορθοδοξία, ο τραγουδιστής απάντησε κοφτά: "Χέστηκα τι θα βγάλει ο Ρέμος! Οι καλλιτέχνες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Είναι υποχρεωμένοι να τα εκφράζουν. Εγώ λέω αυτά που θέλω και όποιος θέλει τα ακούει".

Μάλιστα, ο Νότης Σφακιανάκης απευθύνθηκε μέσω της κάμερας στον Αντώνη Ρέμο και είπε χαρακτηριστικά: "Βρε Αντωνάκη μου, σ' εμένα; Πλάκα κάνεις; Ασχολήσου με τα δικά σου! Ο καθένας στα κυβικά του! Κατάλαβες; Μην τρελαθούμε, μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!

 

Most Reading